Det er altid bedre at servere en rødvin lidt for kold end lidt for varm, da den i glasset hurtigt vil stige i temperatur. Det er derimod sværere at nedkøle en for varm rødvin. Generelle retningslinjer for serveringstemperatur af vin: Billige mousserende vine: 6-8°. Champagne o. lign.: 8-12°. Hvidvin med høj syre: kolde, ved 8-10°. Hvidvin med lav syre: ikke for koldt, ved 12-16°. Rosévin: 8-12°. Syrerige, tanninfattige rødvine: 10-14°. Mediumfyldige og kraftige rødvine: 16-18°. Ældre, drikkemodne rødvine: 18-20°. Søde hvidvine: 8-12°.


Med disse retningslinjer i tankerne, kan du nu nyde din vin med den optimale serveringstemperatur.

Serviceydere indenfor kategorien: madlavning

Opgaveejer for løst opgaver online

Jette M.

Ishøj

5.0
Jeg tager imod opgaver der omhandler rengøring, vinduespudsning og oprydning i private hjem. Jeg har gjort rent i private hjem i mange år, har ca 30 års erfaring.
Opgaveejer for løst opgaver online

Patrick Z.

Dronninglund

5.0
Jeg er selvstændig maler med cvr nr. Jeg udfører alle opgaver inden for maler faget. Jeg kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud og er os til at handle med så vi begge er tilfredse med prisen.
Opgaveejer for løst opgaver online

Mikael N.

Faxe

5.0
Jeg er udlært Tømrer i 2020, jeg er Mødestabil og 110% skarp på aftaler og kvalitet. Og du kan altid forvente et smil og en god samtale.

Ønsker du hjælp til at løse en opgave vedr Madlavning

På Handyhand tilbyder private billig hjælp til at løse opgaver, du kan gratis oprette din opgave her og lade handyhanderne kontakte dig med bud